Serbian flag SRBIJA

O NAMA


Kroma Wash Systems DOO osnovana je 2017. godine. Firma je osnovana sa ciljem pružanja usluge dobavljanja, montaže i održavanja opreme renomiranih evropskih proizvođača sistema za pranje vozila kao što su BKF, Kränzle, Ceccato, Tammermatic i Bitimec. Sedište firme nalazi se u Beogradu na adresi Ustanička 244D.

Specijalizovani smo za nabavku, ugradnju i održavanje opreme za sve vrste perionica renomiranih evropskih proizvođača kao što su BKF, Kränzle, Ceccato, Tammermatic i Bitimec.

Naš poslovni prostor nalazi se u ulici Ustanička 244D, na Zvezdari. U kratkom vremenu postojanja stvorili smo mrežu partnera na području cele Evrope. Želimo da imamo zadovoljne kupce koji će prepoznati naša nastojanja da kroz stalno poboljšanje usluge dugoročno ostvarimo zajedničke ciljeve, jer naš moto je: “Business is all about vision”.

Zašto nas
odabrati?

Vodimo se motom "Business is all about vision" i nastojimo da svojim kupcima ponudimo najkvalitetnije i najdugovečnije proizvode kako bi i oni sa nama ostvarili svoju viziju i pokrenuli profitabilan posao. Nudimo celokupnu uslugu - od projektovanja nove autoperionice, praćenja i savetovanja u izvođenju, pa sve do montaže i edukacije vlasnika i zaposlenih novootvorenih perionica, održavanja i servisiranja sistema i ponude svih rezervnih delova, kao i profesionalnih sredstava za pranje i čišćenje.

Smatramo kako posao mora biti obavljen što je najbolje moguće, a individualnim pristupom svakom investitoru i svakom projektu obezbeđujemo upravo traženi visoki kvalitet.SVE REFERENCE

NAŠE USLUGE

Najkvalitetniji i najdugovečniji proizvodi za dugoročno poslovanje.